Author Archive

Updates op z-leaks

Op z-leaks zien we de laatste dagen een paar nieuwe ontwikkelingen. De ISB heeft een grote opruiming uitgevoerd waarmee ze de indruk wekken dat er geen zombies meer in Amsterdam zijn te vinden. Ik weet niet of we deze berichten kunnen vertrouwen maar tot nu toe hebben we geen zombies meer gezien.

Heeft iemand nog zombies gezien?

We duiken onder

Na wat er met Max en die ISBer is gebeurd kunnen we niet zo door blijven gaan. Jullie horen de komende tijd daarom minder van ons. Dit betekent niet dat we dit vergeten zijn. De zombie-apocalyps dreigt nogsteeds en die moeten we zien te voorkomen. Dit betekent ook niet dat we jullie vergeten zijn. Bedankt voor alles wat jullie tot nu toe hebben gedaan. Ik denk dat iedereen het gevaar van zombies nu wel kent.

Max is terug

Ik heb nog steeds geen idee hoe hij is vrij gekomen, volgens mij hebben ze hem laten gaan maar ik weet het niet zeker. Misschien is hij wel ontsnapt. Hij zegt in ieder geval nog niks.

Na wat er de afgelopen week is gebeurd kunnen we niet stoppen. Na wat ze met Max hebben gedaan, nadat ze met die dokter hebben gedaan. Iedereen heeft kunnen zien waar ze toe in staat zijn. We moeten er achter komen wat de ISB allemaal doet, waar ze de zombies mee naartoe nemen en wie hier allemaal bij betrokken is.

Zombies op de Noordermarkt

Gister is Max meegenomen door de ISB. We waren op de Noordermarkt omdat daar volgens z-leaks zombies zouden zijn. Die waren daar een mens aan het eten, we filmden alles en toen namen ze max gewoon mee. Zonder reden! Als jij ook de Noordermarkt was laat dan hier je reactie achter. Ik verzamel al het bewijsmateriaal voor de politie. Foto’s en filmpjes zijn het best maar ook een verslag kun je hier schrijven. We moeten Max redden!

Zombies op de Noordermarkt

Zombies en vermiste personen in Amsterdam

Dankzij de tips die Totosj en Joël gister op onze Facebook pagina achterlieten zijn we weer een stapje verder gekomen in onze zoektocht! Check hier een pagina van een groeiend aantal vermiste personen in Amsterdam! Het meisje waar het om gaat is Christel Stuyt, die de afgelopen maand deze zieke filmpjes op YouTube heeft geplaatst! Hierin is duidelijk te zien hoe erg ze er aan toe is. Ze is echt zombie geworden!

Een aantal aanwijzingen op een rijtje:
– Christel ging vaak rennen in het Vondelpark, dit kan een plek zijn waar ze is geïnfecteerd.
– Het duurde ongeveer een a twee weken tussen de eerste symptomen en het wegrennen van huis.
– Christel is weer terug gekomen naar huis maar is ook weer weggelopen, ze heeft dus duidelijk nog wel een geheugen of misschien is ze wel genezen!

Een aantal theorieen op een rijtje:
– Ze is tijden het rennen in het Vondelpark geïnfecteerd. Misschien gebeten?
– Ze kan ook tijdens het stappen zijn geïnfecteerd.

Hebben we nog iets gemist? Wie kan er meer vinden van die andere vermiste personen!?logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties