Zombie sighting!

Zombies op de Noordermarkt

Gister is Max meegenomen door de ISB. We waren op de Noordermarkt omdat daar volgens z-leaks zombies zouden zijn. Die waren daar een mens aan het eten, we filmden alles en toen namen ze max gewoon mee. Zonder reden! Als jij ook de Noordermarkt was laat dan hier je reactie achter. Ik verzamel al het bewijsmateriaal voor de politie. Foto’s en filmpjes zijn het best maar ook een verslag kun je hier schrijven. We moeten Max redden!

Zombies op de Noordermarkt

Morgen zombies op de Noordermarkt!

Morgen moet iedereen meekomen naar de Noordermarkt! Op z-leaks.org is weer een nieuwe notitie gelekt waarin de actie wordt aangekondigd. Dinsdag 29 augustus wordt er om 17:45 een team naar de Noordermarkt gestuurd. Blijkbaar zijn er hier veel zombies gesignaleerd de laatste dagen.

Wij zullen er zijn, gewapend met onze camera! Ze kunnen dit niet blijven ontkennen!

Kom donderdag naar Westerpark!

Vannacht kregen we onderstaande mail binnen van een anoniem e-mailadres.

Ik zou willen dat ik jullie eerder had kunnen waarschuwen voor de weg die jullie bewandelen. Na de landelijke aandacht die zombie-alarm na Lowlands heeft gekregen ben ik bang dat het hiervoor te laat is.

Jullie verkeren in levensgevaar. Dit is groter dan jullie kunnen bevatten. Kom donderdag om 18:00 uur naar Westerpark en zorg dat niemand je ziet.

 

 


Donderdag moeten we dus om 18:00 op de plek op de plattegrond zijn maar waarom!? Als ze denken dat ze ons de mond kunnen snoeren hebben ze het mis! Kom donderdagavond met ons mee naar Westerpark!

 

Zombies gesignaleerd!

Op en rond het Haarlemmerplein zijn zombies gesignaleerd! Met dank aan Joost voor het posten van de foto’s op facebook.com/zombiealarm

  

 

Zombiealarm online

Hi all,

*Please* check deze film!

Zombies in Amsterdam!

//LEES VERDERlogo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties