Bewijsmateriaal

Updates op z-leaks

Op z-leaks zien we de laatste dagen een paar nieuwe ontwikkelingen. De ISB heeft een grote opruiming uitgevoerd waarmee ze de indruk wekken dat er geen zombies meer in Amsterdam zijn te vinden. Ik weet niet of we deze berichten kunnen vertrouwen maar tot nu toe hebben we geen zombies meer gezien.

Heeft iemand nog zombies gezien?

ISB in actie tegen zombies

Gisteren hebben we dingen gezien en ontdekt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Dankzij een anonieme tip waren wij – en vele anderen – op het juiste moment op de juiste plaats.

ISB arrestatie zombies westerpark

In een donkere hoek achter één van de gebouwen in het Westerpark lagen vijf zombies. Deze werd afgeschermd door linten en twee mannen van de Buurtwacht Amsterdam West, totdat een groep mannen in zwarte commando-outfits de zombies kwam oppakken. Op hun uniform stond dat ze van de ISB waren, Interventieteam Speciale Beveiligingsopdracht. Na een behoorlijk heftig gevecht werden de zombies in een busje gegooid en meegenomen. Daarna ging een onderzoeker van de ISB aan het werk. Hij maakte foto’s van de crime scene en heeft ons dichterbij laten komen. Hij wees ons op Z-leaks, waar documenten van het ISB worden gelekt. De overheid weet dus wel degelijk van het bestaan van de zombies af maar probeert dit in de doofpot te stoppen.

Check snel bovenstaand filmpje om te zien wat er is gebeurd. Heb je ook foto’s of video’s gemaakt van zombies? Stuur ze naar ons of plaats ze op onze Facebook groep. Dit kan en mag niet meer ontkent worden!

Zombies en vermiste personen in Amsterdam

Dankzij de tips die Totosj en Joël gister op onze Facebook pagina achterlieten zijn we weer een stapje verder gekomen in onze zoektocht! Check hier een pagina van een groeiend aantal vermiste personen in Amsterdam! Het meisje waar het om gaat is Christel Stuyt, die de afgelopen maand deze zieke filmpjes op YouTube heeft geplaatst! Hierin is duidelijk te zien hoe erg ze er aan toe is. Ze is echt zombie geworden!

Een aantal aanwijzingen op een rijtje:
– Christel ging vaak rennen in het Vondelpark, dit kan een plek zijn waar ze is geïnfecteerd.
– Het duurde ongeveer een a twee weken tussen de eerste symptomen en het wegrennen van huis.
– Christel is weer terug gekomen naar huis maar is ook weer weggelopen, ze heeft dus duidelijk nog wel een geheugen of misschien is ze wel genezen!

Een aantal theorieen op een rijtje:
– Ze is tijden het rennen in het Vondelpark geïnfecteerd. Misschien gebeten?
– Ze kan ook tijdens het stappen zijn geïnfecteerd.

Hebben we nog iets gemist? Wie kan er meer vinden van die andere vermiste personen!?

Kom donderdag naar Westerpark!

Vannacht kregen we onderstaande mail binnen van een anoniem e-mailadres.

Ik zou willen dat ik jullie eerder had kunnen waarschuwen voor de weg die jullie bewandelen. Na de landelijke aandacht die zombie-alarm na Lowlands heeft gekregen ben ik bang dat het hiervoor te laat is.

Jullie verkeren in levensgevaar. Dit is groter dan jullie kunnen bevatten. Kom donderdag om 18:00 uur naar Westerpark en zorg dat niemand je ziet.

 

 


Donderdag moeten we dus om 18:00 op de plek op de plattegrond zijn maar waarom!? Als ze denken dat ze ons de mond kunnen snoeren hebben ze het mis! Kom donderdagavond met ons mee naar Westerpark!

 

Zombies op Lowlands

Nadat er gister zombies werden gesignaleerd op Lowlands heeft de VPRO ons uitgenodigd om hier onderzoek naar te doen. De zombies lijken overeen te komen met wat we in de vorige weken in Amsterdam hebben gezien. Aan het einde van de avond volgden we er 6 die over het terrein liepen en wisten we Eric Corton te redden uit de klauwen van die stinkende zombies! Kijk, dit is toch het bewijs dat die zombies echt zijn.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

 

Kijk voor meer bewijsmateriaal op ons YouTube channel. We hebben enorm veel reacties gekregen van mensen die de zombies ook op camera hebben vastgelegd. De komende dagen zullen we dit zo veel mogelijk proberen te verzamelen en online zetten.

Iedereen bedankt die ons hierin de afgelopen hebben gesteund en geholpen! We hebben nu echt hele harde bewijzen maar we zijn er nog niet, blijf dus opletten voor meer zombies en stuur ons je beelden.

Geen zombies bij Amsterdamse politie en ziekenhuizen

Zoals jullie de afgelopen dagen op Twitter hebben kunnen lezen zijn we bij een aantal politiebureaus en ziekenhuizen in Amsterdam langsgeweest om te kijken of er aanwijzingen zijn voor een zombie-uitbraak in onze hoofdstad. Zonder resultaat. Natuurlijk waren we erop voorbereid dat we zouden worden uitgelachen. Ik zal er niet over liegen, dat werden we ook – maar er was geen enkele vorm van erkenning te zien in de blik bij de verschillende mensen die we hebben ondervraagd. Hun lach was 100% oprecht, alsof we een stel kinderen zijn die een spelletje aan het spelen zijn. Ze moesten eens weten wat voor gevaar er dreigt. Maar wij voelen ons gesterkt in onze online aanhang, die meewerkt in het posten van tips en aanwijzingen, en die wél voorbereid en verstandig willen zijn.

Wat ons dus nog het meest zorgen baart is dat deze autoriteiten er niets vanaf lijken te weten. Ze lijken het volgens ons ook niet in de doofpot te stoppen; ze weten gewoon van niks! De politie gaf aan geen absurd hoge aantallen te hebben van vermiste personen (cases), en de ziekenhuizen hebben ook geen patiënten b.v. die gebeten zijn. Niet eens door honden. Hoe moeten ze ons dan straks kunnen helpen als er echt honderden zombies door Amsterdam rennen? Wij blijven het wel in de gaten houden maar verwachten niks vanuit deze bronnen. We staan er echt alleen voor in dit onderzoek. Samen met jullie, onze trouwe lezers en ‘actievoerders’. Keep us posted & we’ll keep you posted. Samen staan we sterker!

Bewijsmateriaal #1 – Er lopen zombies door Amsterdam

Afgelopen weekend zagen we er zelf al een lopen. We realiseren ons dat we hier niet iedereen mee kunnen overtuigen, maar aan onze ogen mankeert niets en wij weten wat we daar zagen rennen! Daarom zijn we verder gaan zoeken en hebben nu bewijs dat er zombies door Amsterdam lopen. Check hier ons filmpje:

Bewijsmateriaal 1 – Er lopen zombies door Amsterdamlogo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties