How to survive

We duiken onder

Na wat er met Max en die ISBer is gebeurd kunnen we niet zo door blijven gaan. Jullie horen de komende tijd daarom minder van ons. Dit betekent niet dat we dit vergeten zijn. De zombie-apocalyps dreigt nogsteeds en die moeten we zien te voorkomen. Dit betekent ook niet dat we jullie vergeten zijn. Bedankt voor alles wat jullie tot nu toe hebben gedaan. Ik denk dat iedereen het gevaar van zombies nu wel kent.

Max is terug

Ik heb nog steeds geen idee hoe hij is vrij gekomen, volgens mij hebben ze hem laten gaan maar ik weet het niet zeker. Misschien is hij wel ontsnapt. Hij zegt in ieder geval nog niks.

Na wat er de afgelopen week is gebeurd kunnen we niet stoppen. Na wat ze met Max hebben gedaan, nadat ze met die dokter hebben gedaan. Iedereen heeft kunnen zien waar ze toe in staat zijn. We moeten er achter komen wat de ISB allemaal doet, waar ze de zombies mee naartoe nemen en wie hier allemaal bij betrokken is.

Een zombie aanval overleven

Ok, we hebben nog geen grote instanties kunnen overtuigen van het gevaar van de zombie uitbraak maar gelukkig krijgen we inmiddels al wel steeds meer mensen die ons helpen in onze zoektocht naar bewijsmateriaal! Bedankt voor de ingezonden tips en foto’s! Keep them comming!

We willen het natuurlijk niet op ons geweten hebben dat een van jullie straks gebeten wordt en we jouw hoofd van je lichaam moeten verwijderen. Dit klinkt misschien hard maar we zijn er toe in staat en ik verwacht van jullie dat je hetzelfde voor ons zou doen. Maargoed, om dat allemaal te voorkomen hebben we een aantal tips om buiten bijtafstand te blijven van zombies.

Zombie survival rule #1: Afleiding

Zombie survival rule #2: Wapens

Zombie survival rule #3: Aim for the brain

Survival tips uit: 28 days later

In 28 days later wordt de hoofdpersoon wakker uit een coma. Wat hij aantreft is een verlaten Londen dat gevuld is met zombies.

Survival tips uit: Dawn of the Dead (1978)

Deze film laat je echt nadenken over het lot van de wereld als er een zombieuitbraak komt. De setting in een winkelcentrum omringd met honderden zombies is gruwelijk. Hoeveel mensen zouden er nog leven? Is er een toekomst voor het menselijk ras?

Dawn of the Dead – When Theres No More Room Left In Hell,The Dead Will Walk The Earth.

Read the rest of this entry »

Survival tips uit: Zombieland

Fantastische humoristiche film met een licht sarcastische ondertoon waarin een neurotische gameverslaafde een van de enige overlevenden is van de zombie apocalypse en probeert te overleven. Hij heeft hiervoor een aantal ietswat dwangmatige regels opgesteld.
https://youtube.com/devicesupport

Read the rest of this entry »

Survival tips uit: Night of the Walking Dead

Absoluut de beste zombiefilm ooit gemaakt. Niet alleen omdat deze film het zombiegenre op een hele nieuwe manier neerzet en daarmee nieuw leven heeft ingeblazen, maar vooral omdat de film onder je huid gaat zitten en je doet nadenken over hoe jij zou reageren in tijden van een zombie uitbraak. Het is vooral vet dat deze film zich in een huis afspeelt waardoor je zelf ook heel bewust gaat nadenken over elk mogelijk wapen wat je in je eigen huis hebt. En op welke manieren je weg kunt komen als je huis is omsingeld door zombies.

zombies in Amsterdam

Read the rest of this entry »logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties