Survival tips uit: Night of the Walking Dead

Absoluut de beste zombiefilm ooit gemaakt. Niet alleen omdat deze film het zombiegenre op een hele nieuwe manier neerzet en daarmee nieuw leven heeft ingeblazen, maar vooral omdat de film onder je huid gaat zitten en je doet nadenken over hoe jij zou reageren in tijden van een zombie uitbraak. Het is vooral vet dat deze film zich in een huis afspeelt waardoor je zelf ook heel bewust gaat nadenken over elk mogelijk wapen wat je in je eigen huis hebt. En op welke manieren je weg kunt komen als je huis is omsingeld door zombies.

zombies in Amsterdam

Oorzaak van de zombie-uitbraak:

Een mysterieuze satelliet crasht op aarde, en deze wekt alle doden weer tot leven. Waarom wordt verder niet uitgelegd, maar het zou een buitenaards virus kunnen zijn dat met de satelliet mee naar aarde is gekomen.

Kenmerken van de zombies:

– Het zijn dode mensen die de levende mensen willen eten. “They’re coming to get you, Barbara” :-)

– Langzame, strompelende zombies die puur op instinct leven.

Lessen om te overleven:

– Denk goed na over de schuilplaats die je kiest als er zombies achter je aanzitten.

Wat denken jullie? Zijn we nog belangrijke zaken vergeten?

Let us know en post je zombie-bevindingen!

Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties