Geen zombies bij Amsterdamse politie en ziekenhuizen

Zoals jullie de afgelopen dagen op Twitter hebben kunnen lezen zijn we bij een aantal politiebureaus en ziekenhuizen in Amsterdam langsgeweest om te kijken of er aanwijzingen zijn voor een zombie-uitbraak in onze hoofdstad. Zonder resultaat. Natuurlijk waren we erop voorbereid dat we zouden worden uitgelachen. Ik zal er niet over liegen, dat werden we ook – maar er was geen enkele vorm van erkenning te zien in de blik bij de verschillende mensen die we hebben ondervraagd. Hun lach was 100% oprecht, alsof we een stel kinderen zijn die een spelletje aan het spelen zijn. Ze moesten eens weten wat voor gevaar er dreigt. Maar wij voelen ons gesterkt in onze online aanhang, die meewerkt in het posten van tips en aanwijzingen, en die wél voorbereid en verstandig willen zijn.

Wat ons dus nog het meest zorgen baart is dat deze autoriteiten er niets vanaf lijken te weten. Ze lijken het volgens ons ook niet in de doofpot te stoppen; ze weten gewoon van niks! De politie gaf aan geen absurd hoge aantallen te hebben van vermiste personen (cases), en de ziekenhuizen hebben ook geen patiënten b.v. die gebeten zijn. Niet eens door honden. Hoe moeten ze ons dan straks kunnen helpen als er echt honderden zombies door Amsterdam rennen? Wij blijven het wel in de gaten houden maar verwachten niks vanuit deze bronnen. We staan er echt alleen voor in dit onderzoek. Samen met jullie, onze trouwe lezers en ‘actievoerders’. Keep us posted & we’ll keep you posted. Samen staan we sterker!

Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties