Een zombie aanval overleven

Ok, we hebben nog geen grote instanties kunnen overtuigen van het gevaar van de zombie uitbraak maar gelukkig krijgen we inmiddels al wel steeds meer mensen die ons helpen in onze zoektocht naar bewijsmateriaal! Bedankt voor de ingezonden tips en foto’s! Keep them comming!

We willen het natuurlijk niet op ons geweten hebben dat een van jullie straks gebeten wordt en we jouw hoofd van je lichaam moeten verwijderen. Dit klinkt misschien hard maar we zijn er toe in staat en ik verwacht van jullie dat je hetzelfde voor ons zou doen. Maargoed, om dat allemaal te voorkomen hebben we een aantal tips om buiten bijtafstand te blijven van zombies.

Zombie survival rule #1: Afleiding

Zombie survival rule #2: Wapens

Zombie survival rule #3: Aim for the brain

Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties