Zombies op Lowlands

Nadat er gister zombies werden gesignaleerd op Lowlands heeft de VPRO ons uitgenodigd om hier onderzoek naar te doen. De zombies lijken overeen te komen met wat we in de vorige weken in Amsterdam hebben gezien. Aan het einde van de avond volgden we er 6 die over het terrein liepen en wisten we Eric Corton te redden uit de klauwen van die stinkende zombies! Kijk, dit is toch het bewijs dat die zombies echt zijn.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

 

Kijk voor meer bewijsmateriaal op ons YouTube channel. We hebben enorm veel reacties gekregen van mensen die de zombies ook op camera hebben vastgelegd. De komende dagen zullen we dit zo veel mogelijk proberen te verzamelen en online zetten.

Iedereen bedankt die ons hierin de afgelopen hebben gesteund en geholpen! We hebben nu echt hele harde bewijzen maar we zijn er nog niet, blijf dus opletten voor meer zombies en stuur ons je beelden.

Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties