ISB in actie tegen zombies

Gisteren hebben we dingen gezien en ontdekt die we niet voor mogelijk hadden gehouden. Dankzij een anonieme tip waren wij – en vele anderen – op het juiste moment op de juiste plaats.

ISB arrestatie zombies westerpark

In een donkere hoek achter één van de gebouwen in het Westerpark lagen vijf zombies. Deze werd afgeschermd door linten en twee mannen van de Buurtwacht Amsterdam West, totdat een groep mannen in zwarte commando-outfits de zombies kwam oppakken. Op hun uniform stond dat ze van de ISB waren, Interventieteam Speciale Beveiligingsopdracht. Na een behoorlijk heftig gevecht werden de zombies in een busje gegooid en meegenomen. Daarna ging een onderzoeker van de ISB aan het werk. Hij maakte foto’s van de crime scene en heeft ons dichterbij laten komen. Hij wees ons op Z-leaks, waar documenten van het ISB worden gelekt. De overheid weet dus wel degelijk van het bestaan van de zombies af maar probeert dit in de doofpot te stoppen.

Check snel bovenstaand filmpje om te zien wat er is gebeurd. Heb je ook foto’s of video’s gemaakt van zombies? Stuur ze naar ons of plaats ze op onze Facebook groep. Dit kan en mag niet meer ontkent worden!

Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties