Zombiealarm online

Hi all,

*Please* check deze film!

Zombies in Amsterdam!

Dit hebben wij gisteren gezien – serieus creepy! Niet alle beelden zijn duidelijk maar dit zijn geen normale mensen meer, dat zie je zo. Zombies dus, gewoon klaarlichte dag op straat in Amsterdam!! (omgeving Jordaan) Wie heeft ze nog meer gezien?? Laat het ons weten!

Dit gebeurde bij de etalage van de slager, ze stonden naar het vlees te staren en toen één ons in de gaten kreeg. Hij was ook nog f@#%ing snel, haalde ons bijna in. En check die vrouw, die had het ook meteen gezien. Wij zijn op zoek naar meer mensen die deze twee zombies (een man en een vrouw) hebben gezien. Heb je foto’s? Of nog beter: videobeelden? Stuur ze naar ons / post ze hier. Wij verzamelen bewijsmateriaal!

Onwijs bedankt vast,

 

Max

Leave a Reply

You can add images to your comment by clicking here.logo
Waar het mee begon
e-mail updates
Twitter
Facebook
Laatste reacties